Het Geheim van Hardlopen

How to get faster and fitter!

20130929 09 1e boek Gerard Nijboer NK 10 km Singelloop Utrecht (2)
Uitreiking eerste boek aan Gerard Nijboer

Kris Peeters kent Het Geheim van Hardlopen

20140427 60 minister presdient Kris Peeters en minister Hilde Crevits Het Geheim van Hardlopen 10 Miles AntwerpenDe Vlaamse minister-president Kris Peeters en de Vlaams minister van Mobiliteit en Openbare Werken Hilde Crevits nemen het boek Het Geheim van Hardlopen in ontvangst.Dit boek is nog maar net verschenen maar wordt nu al beschouwd als hét standaardwerk voor midden- en langeafstandloopsporters. Minister-president Peeters en minister Crevits lieten zich met grote interesse informeren hoe zij de 10 Engelse mijl het beste kunnen lopen. De minister-president en de minister liepen ditmaal samen met enkele Special Olympics atleten.

Lees meer…

The following two tabs change content below.
Hans van Dijk
Hans van Dijk (1954) is emeritus hoogleraar aan de TU Delft en levenslang hardloper. Hij ontwikkelde modellen waarmee de hardlooptijd nauwkeurig voorspeld kan worden.
Hans van Dijk

Laatste berichten van Hans van Dijk (toon alles)

Reacties zijn afgesloten.