Sportrusten.nl: Podcast #23 Lopen op vermogen

Sportrusten.nl: Podcast #23 Lopen op vermogen

Overgenomen van Sportrusten.nl

Podcast #23 Lopen op vermogen met Ron van Megen en Hans van Dijk

In deze speciale podcast zijn Ron van Megen en Hans van Dijk te gast. Twee ingenieurs die fan zijn van hardlopen op vermogen. Het duo is bekend geworden bij hardlopers door hun boeken over hardlopen en hun hardloopmodellen. Ze zijn gek op  vragen zoals: hoeveel harder loop je op een tien kilometer als je 2 kilo afvalt of hoeveel sneller ben je als het 5 graden kouder wordt. In deze speciale editie bevragen Klaas en Koen deze lopers, schrijvers en slimme mannen over een nieuw fenomeen: lopen op vermogen.

Luister je mee?

Hier te beluisteren op Spotify.

 

Voor deze speciale gelegenheid, hebben we de podcast ook opgenomen. Als je niet luistert tijdens een rustige duurloop, kun je hem ook hier bekijken op Youtube.

Over de auteur

Koen de Jong (1979) loopt hard, fietst graag, ademt rustig en doucht koud. Hij is bedenker van het 100-dagen-sportrustenprogramma en geeft veel presentaties bij bedrijven.

Koen schreef de boeken Verademing (met Bram Bakker), Ik hardloper en De Hardlooprevolutie (met Stans van der Poel), Kopwerk (met Aart Vierhouten) en Koud kunstje (met Wim Hof). Zijn werk is in meerdere landen vertaald.

Zijn favoriete boek: Momo en de tijdspaarders.

Verder is hij dol op vers gemaaid gras, landkaarten, boekwinkels en ijsvogels.


Lees verder...